«نون» برای تحقق این هدف از متخصصین صنایع غذایی، طبیبان و دانش آموختگان این حوزه که دارای تخصص و تجربه کافی بوده اند استفاده کرده و تولید محصولات اصیل ایرانی را در دستور کار خود قرار داده است. محصولاتی که شاید در گذشته های نه چندان دور از سفره ایرانی کنار گذاشته شده و با مهندسی ذائقه، جایش را به غذاهای پرحجم، مضر و بی خاصیت داده است. اما «نون» برای بازگرداندن این غذاها به سفره ایرانی عزم خود را جزم کرده و در گام های اولیه خود، نان کامل با گندم کاموت، نان کامل زنجبیلی و انواع روغن زیتون های طعم دار را وارد فاز تولید انبوه نموده است.
اما این همه قصه نیست! برای شنیدن از «نون» باید طعم اصیل اون رو چشید!
فیلتر بر اساس:
پاک کردن همه